Saneko Facebook Page

Automat
Saeco Oasi

Oasi je Saecova nova mašina, dizajnirana za pružanje vrhunskih proizvoda, modernog i atraktivnog izgleda. Saeco vending jedinica koja proizvodi odličan italijanski espresso sa samo 6 grama mlevene kafe, zajedno sa proizvodima topljivim u brzini sistema upravljanja, garantuje kvalitet i pouzdanost, a takođe ima odličan odnos kvalitet / cena.

Topli napitci - kafa Topli napitci - čaj
Automat Saeco Oasi
Necta Canto

Aparat je modularan, pored kafe, moguće je aparat napuniti do 5 različitih topivih proizvoda
za ukupno 42 pića koja se mogu programirati.

Oasi jedizajniran za olakšavanje servisa i održavanja. Otvaranje vrata, gde su čaše, dozatori i mešalice, kao i uplata sistema, instalirani, odmah je jasno da je to racionalnamašina, jednostavna za upravljanje. Kovani kotao od nehrđajućeg čelika može se pregledati iu skladu je s najstrožim standardima kvaliteta vode, s odličnimtermičkim prinosom. Ovaj model se može upariti sa grickalicom Saeco Artico.

Dimenzije

  • Visina: 183 cm
  • Širina: 59.5 cm
  • Dubina: 76 cm
  • Težina: 128 kg

Načini plaćanja

Automati daju mogućnost gotovinskog plaćanja papirnim novčanicama u apoenima od 10, 20, 50 i 100 dinara i kovanicama svih apoena.

Proizvode je moguće platiti i bezgotovinski – putem posebnih mini kreditnih ključeva, koji poseduju memoriju za upis i očitavanje visine kredita za korišćenje automata. Naša servisna služba Vam u memoriju ključa upisuje iznos koji potom možete koristiti za konzumaciju naših proizvoda na način i vreme koji Vama odgovaraju.

Stranica proizvođača

Internet stranica proizvođača N&W Global Vending

Više informacija

Za više informacija pozovite naše ljubazno osoblje ili nam pošaljite upit na e-mail adresu.